Afwerking op maat: Geef je zetel een persoonlijke toets

Stap voor stap naar jouw volmaakte zithoek

Heb je je keuze kunnen maken uit onze collectie? Dan is het nu aan jou om hem verder af te werken.
Volg je gevoel, je zitcomfort en je smaak en maak van je zetel, bank of zithoek een plek om écht van te genieten.

null

STAP 1

Kies uw model

null

STAP 2

Kies uw zitplaatsen
met / zonder relax

null

STAP 3

Bepaal uw
exacte maatvoering

null

STAP 4

Kies uw zitcomfort

null

STAP 5

Kies uw stof of leder

zetelfabriek Cammers

STAP 1 - Je model. Hoe richt je je zithoek in?

Je interieur is je uitgangspunt. Heb je plaats voor een 3-zit, een 2-zit of een combinatie ervan? Is het een volledig open ruimte of zal je zetel tegen een muur staan? Is het een hoekopstelling of niet? Misschien is het wel leuk om er een fauteuil aan toe te voegen: ideaal voor het lezen van je krant of favoriete boek. Breng eventueel een plattegrond of wat foto’s mee. Hiermee gaan we samen aan de slag. 

STAP 2 - Een relaxzetel integreren?

Wil je zitcomfort van de allerhoogste plank? Dan laat je toch een relaxzetel integreren? In een groot deel van onze modellen zijn de relaxmechanieken geïntegreerd… fijn en onzichtbaar weggewerkt zodat het model toch licht kan ogen. Manueel of elektrisch te bedienen. Het kan niet makkelijker zijn. Relaxen, dat is puur genieten.

STAP 3 - Werken op de centimeter

Je salon moet een geheel vormen met de rest van je interieur. Wij kunnen de breedte van onze zetels aanpassen, niet per module, maar tot op de cm. Echt maatwerk, perfectie in je interieur. 

zetelfabriek Cammers

STAP 4 - Hoe (zacht) wil je zitten?

Ja, ook met betrekking tot je optimale zitcomfort valt er heel wat te kiezen. 

Het kiezen van de vulling van je kussens is heel persoonlijk. Wil je ze hard of liever zacht? Bij ons kan je steeds kiezen tussen zachte, medium of harde zitkussens. In bepaalde modellen word ook gewerkt met veren vullingen om een specifiek zacht zitcomfort te bekomen.

Daarnaast hebben de zit-hoogte en zit-diepte een enorm impact op een comfortabele zithouding. De lengte van je romp, benen en armen spelen een grote rol bij het ervaren van je zitcomfort in een standaard zetel. Daarom werken wij op maat. Een aanpassing aan de zithoogte voor Meneer, aan de zitdiepte voor Mevrouw,… bij ons kan het allemaal. En voor jou brengt het een enorme verbetering van zitcomfort.

zetelfabriek Cammers

STAP 5 - De finishing touch: stof of leder?

Je zetel krijgt een extra persoonlijke uitstraling door de bekleding die je kiest. Wij bieden een ruim assortiment aan meubelmaterialen aan zoals: leder, alcantara, stoffen, skai, velours, mohair, linnen, suède en nubuck.

Ook de kleur en het design bepalen grotendeels de look van je zetel. Wordt het strak en tijdloos, warm en gezellig of hip en trendy? Aan jou de keuze. In onze toonzaal beschikken we over een heel uitgebreid aanbod stoffen en leders. 

Er zijn enorme verschillen in zowel kwaliteit als prijs voor stoffen/leders die er op het eerste zicht soms heel gelijkaardig uitzien. Het is heel belangrijk te kiezen voor een kwaliteitsvolle stof of leder, die er ook na jaren gebruik nog mooi uit ziet. Let daarom goed op de kwaliteit en technische eigenschappen. Daar zijn immers grote verschillen.

Interesse? Wij maken graag tijd voor jou.

Met een Cammers-zitmeubel kies je voor zetels met een lange levensduur. Zo beperk je meteen ook je ecologische voetafdruk. Da’s mooi meegenomen.