Herstofferen : geef je (oude) zitmeubel een nieuw leven

Meubel make-over? Check! Dan moet je bij Cammers zijn.

Met de juiste bekleding krijgt je zitmeubel een persoonlijke touch

Soms ben je erg gehecht aan een zetel, stoel of pouf. Hij was altijd comfortabel en past perfect in je interieur. Je hebt er fijne herinneringen aan. Of het is een familiestuk dat je nog kreeg van je grootouders en een plaatsje verdient in je living. 

Misschien tikte je in een tweedehandswinkel wel je gedroomde vintage designmeubel op de kop en wil je dat graag opwaarderen. 

Een nieuwe zitvulling, een frisse stof, een comfortabel lederen bekleding, een opgepoetst frame: meer is er niet nodig. Wij maken je meubel terug zo goed als nieuw. 

In onze toonzaal kies je uit een uitgebreide collectie aan stoffen, leder, alcantara en kunstleder.

Is het voor privé-gebruik, in de horeca, of voor op kantoor? We adviseren je graag rond de verschillende eigenschappen. Ieder gebruik vereist immers een andere kwaliteit en textuur.

Ook qua kleur en design heb je een onuitputtelijke keuze: klassiek, modern,hip, sober of met prints. Kies naar jouw smaak en maak zo je meubel écht uniek.

Wil jij ook je oude zitmeubel een nieuw leven inblazen?

Cammers experten gaan aan het werk.

Geen opdracht is te moeilijk voor onze vakmensen. Welk type zetel ook, wij brengen het hergarnieren tot een goed einde.

STAP 1 - OFFERTE

JIJ BRENGT ENKELE FOTO’S MEE NAAR ONZE TOONZAAL, WE BESPREKEN WAT ER MOET GEBEUREN EN JE KIEST DE BEKLEDING. WIJ BEZORGEN EEN OFFERTE. 

STAP 2 - OPHALING

WIJ HALEN JE MEUBEL BIJ JE OP OF JIJ BRENGT HET NAAR ONZE WERKPLAATS.

STAP 3 - INSPECTIE

WE ONTMANTELEN DE OUDE BEKLEDING EN INSPECTEREN OF HET FRAME VERSTEVIGING NODIG HEEFT EN OF HET BINNENWERK (SPIRAALVEREN, NOSAG OF SANGEL) NOG GOED IS. BIJ HOUTEN MEUBELEN WORDT EVENTUEEL DE VERNIS OF KLEURLAAG VERNIEUWD. DE OUDE BEKLEDING DIENT ALS PATROON VOOR HET SNIJDEN EN STIKKEN VAN DE NIEUW GEKOZEN STOF OF HET NIEUWE LEDER. 

STAP 4 - VERNIEUWEN

HIER BEGINT HET HEROPMAKEN VAN DE ZETEL. ALLE VULMATERIALEN WORDEN VERNIEUWD OF VERSTEVIGD, EN DE NIEUWE STOF OF HET NIEUWE LEDER WORDT GESNEDEN EN GESTIKT. DE STOFFEERDER BRENGT ALLES TESAMEN EN STOFFEERT HET MEUBEL TERUG NAAR HET OORSPRONKELIJK MODEL. 

STAP 5 - KLAAR

DE RESTAURATIE IS VOLTOOID. JE MEUBEL IS KLAAR OM TERUG AFGEHAALD TE WORDEN OF BIJ JE THUIS GELEVERD TE WORDEN. 

EN NU… GENIETEN MAAR

HERSTOFFEREN EN HERSTELLEN

Wil jij ook je oude zitmeubel een nieuw leven inblazen? Kom langs en bezoek onze toonzaal. We adviseren je graag rond de verschillende mogelijkheden.