Lederresten

Goedkoop leer kopen

Tijdens ons productieproces ontstaan lederresten. Wij bieden deze restanten aan tegen een sterk gereduceerde prijs. Bent u op zoek naar lederresten, dan hebben wij diverse opties voor u.

Kleine lederresten: Wij bieden vooraf samengestelde zakken van 10 kg aan, met stukken variërend in grootte van 5 x 10 cm tot 20 x 40 cm. Deze zakken bevatten een mix van kleuren en zijn beschikbaar voor €25 per zak.

Selecteerbare grotere stukken: Voor klanten die grotere stukken prefereren, bieden we de mogelijkheid om zelf een selectie te maken. Deze stukken variëren van 20 x 50 cm tot 50 x 100 cm en worden verkocht op basis van gewicht, aan €5 per kg.

Halve en hele vellen leder: Wij verkopen ook halve en hele vellen leder, waarbij de grootte van een half vel varieert tussen 2 m² en 3 m², en een heel vel tussen 4,5 m² en 6 m². De prijs is afhankelijk van het type leder en varieert van €25 tot €75 per vierkante meter.

Algemene info:

  • Dikte: gemengd 0,8 – 2,2 mm
  • Kleuren: gemengd
  • Echt leer is een natuurproduct: onvolkomenheden, merksporen, gaten en littekens maken allemaal deel uit van het karakter en de persoonlijkheid van het leder. Het is ook mogelijk om sporen van zelfklevende etiketten en plakband op de achterkant terug te vinden, en signalisatie met (zilverstift) op de voorkant.

Deze producten zijn beschikbaar voor afhaling in Mechelen. Voor verdere inlichtingen of specifieke vragen, nodigen wij u uit contact op te nemen via e-mail of telefoon.

De afmetingen die hieronder vermeld zijn kunnen afwijken. Het is vooral indicatief er kunnen zowel wat kleinere stukken of grotere stukken zijn dan de afmetingen hieronder aangegeven.

zetelfabriek Cammers

Samengevat

+- Grootte Prijs
Kleine lederresten (10 kg) 5 x 10 cm – 20 x 40 cm 25 € / 10 kg
Selecteerbare grotere stukken (1 kg) 20 x 50 cm – 50 x 100 cm 5 € / kg
Selecteerbare halve vellen (1 m²) 2 m² – 3 m² 25-75 € / m²
Selecteerbare hele vellen (1 m²) 4,5 m² – 6 m² 25-75 € / m²