Onze troeven

Zitmeubelen met een verhaal

zetelfabriek Cammers

MAAK DE JUISTE KEUZE

Bij het kiezen van een nieuwe zetel ga je niet over één nacht ijs. Dit geldt zowel voor meubelen uit de collectie als voor projectmeubelen op maat. 

Een zetel die goed zit voor de ene is misschien niet comfortabel voor de andere. Je wikt en weegt, test en kiest wat best bij je past. 

Bij Cammers weten we dat. Maak kennis met onze unieke aanpak om ook van jouw project een succes te maken. 

5 redenen om voor Cammers te kiezen.

1. Wij luisteren naar jou.

Je droomt van een zetel, fauteuil, bankstel of relax en weet perfect wat je wil. Of net niet. Cammers denkt graag met je mee. En hiervoor nemen de zaakvoerders graag alle tijd. 
Waarvoor zal je het zitmeubel gebruiken? Wil je echt onderuit zakken of wil je liever rechter zitten? In welke ruimte komt hij terecht? Wat is de stijl van je interieur? Lopen er kinderen in huis of is het eerder rustig? Cammers leidt je doorheen je beslissingsproces. Zo maak jij de juiste keuze!

Ook na verkoop kan je op ons rekenen. Met een goede service en snelle interventies. 

zetelfabriek Cammers

4. Eerlijke producten en correcte prijzen

Bij Cammers koop je een zetel rechtsreeks bij de fabrikant, dat heeft zo zijn voordelen. En je kent de mensen achter het bedrijf. Je weet dus exact wat je mag verwachten: eerlijke producten aan een correcte prijs. 

zetelfabriek Cammers

3. Kwaliteit, 100 % made in Belgium

De kwaliteit van je zetel staat of valt met de kwaliteit van de grondstoffen. Cammers controleert de productieketen van A tot Z. Zo weten wij exact waar alles vandaan komt: van het hout voor de karkas tot je stof of lederkeuze. We laten niets aan het toeval over om de juist kwaliteit te garanderen: enkel massieve eik en beuk, aniline en semi-aniline leder, stoffen van de beste weverijen en kwalitatieve vullingen en mousses. 

Ook de vakkennis en bekwaamheid van onze medewerkers zijn van onschatbare waarde. Ieder heeft zijn specialiteit. En als ervaren team spelen zij perfect op elkaar in.  En dat alles, 100% made in Belgium. 

zetelfabriek Cammers

2. Eerst bestellen, dan produceren.

Jouw zetel staat niet klaar in één of ander magazijn. Hij gaat slechts in productie na jouw bestelling. Zo kunnen we een zetel leveren helemaal volgens jouw wensen. Dus, zodra je het model gekozen hebt, kies jij de verdere afwerking. En dit helemaal in functie van jouw stijl, lichaamsbouw en interieur.

zetelfabriek Cammers

5. Traditie en innovatie. Zowel bij de productie als in het design: een perfect evenwicht

Jouw zetel gaat echt door mensenhanden. Het produceren vergt een uiterste precisie, handigheid en oog voor detail. Je kan het bijna ambachtelijk noemen.

Daarnaast heb je ook een ultramodern machinepark. Vooral voor het werk in de karkasmakerij en de schrijnwerkerij dat snel, efficiënt en flexibel moet verlopen. 

Traditie en innovatie gaan hier dus hand in hand. 

Zo ook in het ontwerp. Onze collectie bestaat zowel uit moderne, design als klassieke zetels. Voor ieder wat wils dus. 

Interesse? Wij maken graag tijd voor jou.

Met een Cammers-zitmeubel kies je voor zetels met een lange levensduur. Zo beperk je meteen ook je ecologische voetafdruk. Da’s mooi meegenomen.